✩ Voel jij ook die druk dat er te veel te doen is en te weinig tijd om  het allemaal gedaan te krijgen?

✩ Raak je opgejaagd en lijkt je hoofd nooit tot rust te komen?

✩ Weet je soms niet meer hoe je kunt ontspannen en die ‘uitknop’ kunt vinden?

✩ En zie je anderen om je heen die, ondanks hun drukke leven, er super ontspannen uitzien? Je vraagt je af: “Hoe doen ze dat toch?”

In mijn praktijk kom ik dagelijks mensen tegen die kampen met allerlei vormen van stress.

 

  • Ze ervaren pijn en spanning in hun spieren en gewrichten, zoals gespannen schouders, rugklachten en een pijnlijke nek.
  • Ze voelen alsof ze niet goed kunnen ademen, alsof er letterlijk te weinig ruimte is.
  • Ze slapen onrustig en zijn altijd vermoeid.
  • Hun gedachten zitten vast in hun hoofd en ze hebben nauwelijks contact met hun lichaam.

Ik help hen door middel van massage en coaching om weer in contact te komen met hun lichaam, te ontspannen en tot rust te komen. Mijn praktijk is als een oase van rust, waar ze even helemaal kunnen resetten. Mijn kalme uitstraling werkt als een inspiratiebron.

Maar stel je voor dat je dit gevoel ook kunt ervaren vanuit je eigen huis. Dat je zelf weet wat je kunt doen om volledig te resetten en tot rust te komen. 

Hoe zou het zijn om je ontspannen en relaxt te voelen, ongeacht wat er in je omgeving gebeurt? 

Hoe zou het voelen om volledig in balans te zijn?

Goed nieuws!

Er is een vaardigheid die jou kan helpen om volledig ontspannen en relaxt te worden. Een vaardigheid die je kunt toepassen in verschillende aspecten van het leven en die je helpt om in een flow te leven.

Door deze vaardigheid toe te passen, zul je:

  • Je ontspannen en relaxt voelen
  • Meer verbinding ervaren met jezelf en je omgeving
  • Rust in je hoofd ervaren
  • Weer het gevoel hebben dat je zelf aan het roer staat
  • Makkelijker beslissingen kunnen nemen
  • Dingen makkelijker kunnen loslaten

Maar dit is niet zomaar een ontspanningsmethode, het is een krachtige vaardigheid die je leert om je leven in balans te brengen.

Hier is wat anderen zeggen over mijn behandelingen:

“Al een aantal jaren kom ik regelmatig bij Ellen in haar praktijk. Altijd voel ik me daar warm en vertrouwd. Ellen is een liefdevolle steun, vooral in moeilijke tijden. Haar woorden hebben me veel inzicht gegeven. Ook voor lichamelijke preventie en onderhoud moet je bij Ellen zijn. In één woord: heerlijk. Dankbaar!”

Jacobien

“Ellen straalt rust en balans uit, wat direct helpt om zelf ook te ontspannen. Ze is professioneel en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ellen richt zich op wat ik op dat moment nodig heb, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Met humor, kennis en eigen ervaringen laat ze me zien dat ik zelf grotendeels verantwoordelijk ben voor hoe ik me voel en hoeveel energie ik heb. Ik heb veel gehad aan Ellen’s expertise in stressreductie, vooral vanwege persoonlijke omstandigheden en een veeleisende baan.”

Vera

“Rust, puur, eerlijk. Ellen is mijn redding. Niemand anders kan wat zij kan.”

Magali

Omdat ik nog meer mensen wil helpen op hun weg naar gezondheid, heb ik een online programma ontwikkeld:

‘Van Stressed naar Relaxed’

In dit programma leer je wat stress is, hoe je stressmechanisme werkt en hoe jij weer controle kunt krijgen over dit stressmechanisme. Je komt weer aan het roer van je leven te staan en leert beter omgaan met de uitdagingen die op je pad komen.

Het programma bestaat uit 

3 modules, elk met 2 lessen in de vorm van video’s en werkboeken. 

In de video’s krijg je theoretische kennis over hoe je lichaam en geest werken, en in de werkboeken pas je deze kennis toe op jezelf. 

Elke module bevat ook een weekoefening, waarin je de vaardigheid leert die je zal helpen om meer in balans te komen..

En dat is niet alles!

Als je je nu aanmeldt, ontvang je een bonusmodule genaamd

‘Creëer je ideale leven’

Hier ga je nog een stap verder en leer je hoe je deze vaardigheid kunt inzetten om je eigen creatiekracht te vergroten. Je leert hoe je ervoor zorgt dat synchroniciteiten steeds vaker voorkomen, waardoor je leven een heerlijke flow krijgt en je vol vertrouwen kunt leven.

Het is tijd om jezelf die innerlijke rust te gunnen waar je zo naar verlangt. Klaar om je leven in balans te brengen en te genieten van een leven vol vreugde en ontspanning?

Start vandaag nog met de online training

Van Stressed naar Relaxed

Normaal €247,-

Nu voor slechts 

€147,-

Maar er is meer!

Je krijgt ook een gratis bonus: een geleide meditatie die je op elk gewenst moment kunt beluisteren. Deze meditatie omvat alle aspecten van de online training en helpt je om alles in de praktijk te brengen.

Voel jij je klaar om ontspannen door het leven te gaan?

Doe dan nu mee met mijn online programma ‘Van Stressed naar Relaxed’.

En als je je vandaag aanmeldt, ontvang je de Bonusmodule ‘Creëer je ideale leven’ én de geleide meditatie helemaal gratis!

De volledige training kost nu slechts €147,00.

Meld je nu aan voor ‘Van Stressed naar Relaxed’ en begin jouw reis naar een ‘Unshakable‘ jij.

Mijn naam is Ellen Kuijer. En ik werk al ruim 15 jaar lang als gezondheidstherapeut in mijn eigen praktijk ELmotion Massages & Coaching. Al op jonge leeftijd raakte ik gefascineerd door de wisselwerking tussen body, mind en soul. Ik heb me op verschillende manieren verdiept in het samenspel van deze drie-eenheid en help mensen om gezond te worden en te blijven door het in balans brengen van lichaam, geest en ziel.

In mijn werk zie ik dagelijks wat voor effecten stress heeft op de mens. Ik ben me dan ook gaan specialiseren in het resetten van het stressmechanisme, zodat dit weer optimaal kan werken. Mijn kennis en ervaring heb ik nu samen gebracht in een online training, zodat ik nog meer mensen kan helpen op hun weg naar een ontspannen en vitaal leven.