Kun je meer positiviteit in je leven gebruiken?

Lees dan vooral even verder, want dan heb ik iets leuks voor je…

2 jaar geleden heb ik de kracht van meditatie ontdekt en ben ik me meer gaan verdiepen in wat meditatie voor je kan doen. Hoe dit werkt in de hersenen en wat voor effecten dit heeft op je lichaam, je geest, je gevoel en eigenlijk je hele leven.

En de resultaten zijn verbluffend! 

Sinds ik dagelijks mediteer, voel ik steeds meer rust en ontspanning in mijn leven. Ik ben veel minder snel uit het veld geslagen. Ik ben meer gecentreerd en laat me minder beïnvloeden door wat er in mijn omgeving gebeurt. 

Ik voel veel meer LIEFDE voor mezelf en mijn omgeving.

En daarnaast ervaar ik steeds meer synchroniciteiten in mijn leven. Dingen komen als vanzelf op mijn pad en puzzelstukjes vallen moeiteloos op de juiste plek. Ik krijg steeds sneller inzichten en antwoorden op vragen waar ik mee rondloop en vaak uit onverwachte hoek. Waardoor mijn vertrouwen in het universum steeds meer toeneemt. 

 

Ook heb ik mensen ontmoet die door middel van meditatie zichzelf genezen hebben van de ergste ziektes (zoals kanker fase 4, ondraaglijke pijn en zelfs erfelijke aandoeningen). 

 

Ik kan me nu geen leven zonder meditatie meer voorstellen, terwijl ik er eerst helemaal niets mee had.

En omdat ik hier zo enthousiast over ben en ik weet dat dit voor iedereen zou kunnen werken, wil ik dit met jou delen.

Je hebt zelf meer invloed op je leven dan je misschien denkt. Als je je aandacht en energie op iets richt, dan zal dit toenemen in je leven. Wil je dus meer vreugde ervaren in je leven, dan zul je hier je aandacht op moeten richten. Hoe vaker je dit doet, hoe meer je het gaat ervaren in je leven. Je wordt dan als het ware een magneet voor Vreugde. 

Wat zou jij in je leven méér willen ervaren?

Om je hier mee te helpen, heb ik een serie van 5 meditaties gemaakt. De eerste kun je hier gratis aanvragen.

De andere 4 gaan over

Dankbaarheid, Liefde, Flow en Vitaliteit.

De meditaties duren allemaal ongeveer 15 minuten, daarom heb ik ze de Positiviteitskwartiertjes genoemd.

De meditaties zijn nu te koop voor maar €55,00.

Hoeveel is een leven vol vreugde, dankbaarheid, flow, liefde en vitaliteit jouw waard?

Koop ze nu en luister ze zo vaak je maar wilt. Hoe vaker je ernaar luistert, hoe meer het voor je gaat werken. Verwerk ze in je ochtend- en/of avondroutine en creëer daardoor een positief begin en einde van je dag.

 

Klik hier om ze meteen aan te schaffen.

 

Heel veel luisterplezier!